קודש הקדשים! הסידור של האדמו"ר הקדוש רבי יעקב לייזער מפשעווארסק זי"ע
סידור תיקון אשר, נדפס על ידי האדמו"ר רבי אשר אנשיל קרויז מראצפערט זצ"ל, וויליאמסבורג תשכ"ג.
על צד הפנימי של הכריכה מופיעים שתי חתימות בעצם כתב יד קדשו של הרה"ק רבי יעקב לייזער מפשעווארסק זי"ע "יעקב לייזער מפשעווארסק יע"א". על אחד מהחתימות נכתב בכתב יד אחר "בית המדרש כ"ק מרן אדמו"ר שליט"א ממערקאטאר אנטווערפן". כנראה שאחר שפסק הרבי מלהשתמש בסידור זה הניחו בבית מדרשו של חמיו האדמו"ר הקדוש רבי איציקל מפשעווארסק זי"ע לשירות הציבור.
כריכה ישנה פשוטה, חסרים דפים הראשונים, בכמה מקומות כמו ברכת המזון והבדלה ועוד ניכר רוב ההשתמשות בסידור זה ששפך בו הרה"ק את לבו לפני קונו בתפלתו.
האדמו"ר הקדוש רבי יעקב לייזער (ר’ יענקעלע) – תרס"ז-תשנ"ט – האדמו"ר השני מפשעווארסק באנטווערפן.
למד אצל רבי חנה האלברשטם מקאלשיץ שאותו החשיב לרבו המובהק. בשנת ה’תר"ץ התארס עם אלטא בונא בתו של רבי משה יצחק געווירצמאן (ר’ איציקל) מפשעווארסק ונישא לה לאחר כחמש שנים. לאחר אירוסיו התמנה לרב ביאשליסק (מערב גליציא, כיום בפולין), למשך כחמש שנים עד מעט לאחר נישואיו. במלחמת העולם השניה נשלח לסיביר. כששב לאחר המלחמה לפולין התגורר בברעסלוי. לאחר חצי שנה עבר לקראקא שבה שהה חמיו. בשנת ה’תש"ט עבר עם חמיו לפאריז ובשנת תשי"ז עברו לאנטווערפן שבבעלגיא. לאחר פטירת חמיו בשנת ה’תשל"ז התמנה לממלא מקומו כאדמו"ר. נפטר כ"ז בחשון תשנ"ט ונקבר באהל חמיו בבית הקברות בהאלאנד.
מתורתו נדפסו ‘אמרי יעקב’, ‘זכות אבות’, ועוד.